Sponsoren

Stichting EducAIDed is altijd op zoek naar organisaties die de samenwerking aan willen gaan ten behoeve van het verbeteren van onderwijs in ontwikkelingslanden. Lees hier op welke manieren u kan bijdragen.

 

Waarom stichting EducAIDed steunen?

  • Met uw steun laat u uw betrokkenheid met de wereld blijken. 
  • Uw gehele donatie wordt besteed aan de projecten die momenteel lopen, doordat Stichting EducAIDed uitsluitend met jonge, enthousiaste vrijwilligers werkt.
  • De werkwijze van Stichting EducAIDed is zeer transparant, zodat u kan zien wat er met uw donatie gebeurt. 
  • Met uw steun heeft u directe invloed op de ontwikkeling van bestaande en nieuwe projecten in Afrikaanse landen.* 
  • Door middel van een donatie geeft u vorm aan uw beleid omtrent Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).
  • Uw donatie zal u als bedrijf helpen u te onderscheiden van andere bedrijven, onder andere door vermelding in social media!
  • Uw gift is vanaf €227,- per jaar fiscaal aftrekbaar.

*Afhankelijk van het door u gedoneerde bedrag.

 

Laat een project op naam zetten

Stelt u zich eens voor, een project van Stichting EducAIDed onder uw bedrijfsnaam. Dit kan met deze optie! U laat zo niet alleen uw betrokkenheid zien, maar u kunt ook uw MVO-beleid vorm en inhoud geven. Met een project op naam zult u van begin tot eind betrokken zijn bij het project. U beoordeelt het projectplan mee op inhoud en bent desgewenst betrokken bij de uitvoering. Bij deze optie bent u bereid een substantieel deel van het gehele project te financieren.

 

Bedenk en organiseer een evenement

Een gezamenlijk doel motiveert. Met deze optie kunt u, tezamen met uw medewerkers, een evenement bedenken, organiseren of doneren. Op deze manier kunt u de donatie een persoonlijk tintje geven en vergroot u de betrokkenheid en samenwerking onder medewerkers. Wees gezamenlijk creatief! Een aantal voorbeelden: een sponsorloop, een veiling, een benefietconcert of een jubileumactie. Vanzelfsprekend kunnen de vrijwilligers van EducAIDed u ondersteunen.

 

Donatie in plaats van kerstpakket

Kerst is een mooie gelegenheid om iets te doen voor een ander. Binnen de meeste bedrijven is het uitreiken van een kerstpakket een jaarlijks terugkerende traditie. Met deze optie kan u uw medewerkers de keuze geven of zij, in plaats van het traditionele kerstpakket, de waarde van hun kerstpakket willen doneren aan Stichting EducAIDed. Dit is een populaire vorm van doneren, waarmee u tevens de betrokkenheid onder medewerkers vergroot.

 

Doneer een ...

Het implementeren van een project vereist veel verschillende materialen. Met deze optie kunt u specifiek de kosten voor materiaal of gebruiksvoorwerpen doneren. Op deze manier weet u precies waar uw donatie aan besteed wordt. Natuurlijk kunt u de donatie ook relateren aan uw bedrijf, bijvoorbeeld als bouwbedrijf een partij bakstenen doneren.

 

Doneer

Onze sponsoren: