Help mee

Om geld in te zamelen voor onze projecten organiseren wij regelmatig kleinschalige acties en grootschalige evenementen in Groningen. 

Voorbeelden van onze evenementen zijn AIDition (jaarlijkse benefietconcert), en de Run4EducAIDed (jaarlijkse hardloopwedstrijd bij Kardinge in Groningen). Daarnaast organiseren wij ook acties om geld op te halen voor onze projecten, zoals een zaalvoetbaltoernooi, kledingruilavonden en benefietlunches voor bedrijven. 

Hou onze kalender in de gaten voor onze volgende evenementen en acties, of volg ons via Facebook, Instagram of LinkedIn

Voor bedrijven

Wil je samen met je collega’s onze projecten steunen? Dat kan op verschillende manieren. Naast een directe donatie, kun je meedoen aan een van onze bestaande evenementen of acties, deze sponsoren of zelf een actie opzetten.  

Zet je beste beentje voor tijdens de bedrijvenloop bij Run4EducAIDed, organiseer een benefietlunch op kantoor, of test jullie kennis tijdens de EducAIDed-pubquiz in 2020. Fantastisch voor jullie team én voor het onderwijs in Uganda. Door EducAIDed te ondersteunen, geef je als bedrijf een invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Meer weten over hoe jij kunt helpen met een leuke actie voor jouw bedrijf? Neem contact op via info@educaided.org

Vrijwilliger worden

Onze stichting bestaat volledig uit toegewijde vrijwilligers. Naast het bestuur en de raad van advies, bestaat de organisatie uit vrijwilligers in diverse projectgroepen voor de verschillende acties en evenementen en voor de stichting zelf. Daarnaast worden we ondersteund door vrijwilligers die ons sporadisch ondersteunen tijdens de acties en evenementen. 

Lijkt het jou leuk om je in te zetten als vrijwilliger te steunen? Stuur dan gerust een e-mail naar info@educaided.org.