Wij zoeken een creatieve contentmaker!

cvandermeer 01-04-2023

Heb jij een fijn taalgevoel, ben je creatief met tekst en beeld, bedreven in social media én wil je een steentje bijdragen aan beter onderwijs in ontwikkelingslanden? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Ter ondersteuning van onze PR en communicatie zoeken wij een enthousiaste contentmaker. In deze rol help je het werk van Stichting EducAIDed uit te dragen. Je houdt de wereld op de hoogte van onze acties en projecten in het buitenland, bijvoorbeeld via berichten op onze website, nieuwsbrieven en social media. 

Denk bijvoorbeeld aan een interviews (via Skype) met een projectpartner, social posts maken over onze enthousiaste vrijwilligers of video’s maken tijdens een van onze acties, zoals de Run4EducAIDed en AIDition. Daarnaast beheer en monitor je reacties op onze socials. 

Vaardigheden en kwaliteiten 

Bij EducAIDed heb veel vrijheid om je eigen ideeën vorm te geven en uit te voeren. Naast het schrijven van teksten en het maken van beeldmateriaal is het opzetten en uitwerking over een goede (social media) campagne en/of strategie zeer welkom. Je overlegt regelmatig met ons PR & Communicatie-bestuurslid. Ben je initiatiefrijk, communicatief vaardig en heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Dan horen we graag van je. 

Over EducAIDed 

EducAIDed is een kleine stichting die zich inzet voor beter onderwijs in ontwikkelingslanden. De komende jaren richten wij ons op Uganda. Wij willen de grootste impact maken met zo weinig mogelijk middelen. Onze organisatie bestaat uitsluitend uit vrijwilligers. Daarnaast steunen wij alleen concrete, lokale initiatieven die aan het einde van de hulpperiode zelfvoorzienend kunnen zijn. Zo besteden wij iedere euro efficiënt. 

Overige informatie

De functie is onbezoldigd, onkosten worden vanzelfsprekend wel vergoed. 
Tijdsbesteding is tussen de 1 à 3 uur per week.
Voor meer informatie over stichting EducAIDed en de vacature kunt terecht bij Catrinus van der Meer : cvandermeer@educaided.org