Doe mee met de Quarantaine Pubquiz en steun EducAIDed

Youri 11-04-2020

Op dit moment moeten we met zijn allen zoveel mogelijk thuis blijven i.v.m. het coronavirus. Het gemis van de vrijdagmiddagborrel met collega’s, het borrelen met vrienden en het samenzijn is bij velen groot. Daarom zijn drie studenten van de Hanzehogeschool op het idee gekomen om De Quarantaine Pubquiz te organiseren! Heb je zin in breinbrekende vragen, een heerlijke borrel en gezelligheid? Meld je dan nu aan met jouw team. Bovendien maak je kans op een heerlijk borrelpakket.

 

De online pubquiz vindt plaats op vrijdag 24 april om 20:00 uur. Je kunt al deelnemen vanaf €3,95 per team (max. 5 personen). De gehele opbrengst van de online pubquiz gaat naar EducAIDed. 

Wil je de pubsfeer helemaal in huis halen? Naast je deelname kun je ook een heerlijk borrelpakket, wijnen en speciaalbiertjes meebestellen via De Kaaskop in Groningen.* 

 

Hoe werkt het?

 

1. Inschrijven doe je hier: https://bit.ly/39Wwzad (dit kan t/m 18 april).

2. Kies je bestelling en stel je eventueel je eigen borrelpakket samen.

3. Hierna ontvang je een bevestigingsmail (Check ook je spam-box).

4. Houd je mail en onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws!

5. Op 24 april ontvang je de link voor de Pubquiz (alleen laptop en telefoon nodig).

6. De online Pubquiz bestaat uit verschillende rondes.

7. De vragen zullen op beeld te zien zijn en antwoorden worden online ingevoerd. Overleggen met je teamgenoten kan je via een eigen kanaal doen, bijvoorbeeld via Whatsapp/Hang-out/Skype.

8. Het team met de meeste goede antwoorden wint een super toffe prijs!

 

 

*De borrelpakketten kunnen opgehaald worden bij De Kaaskop in Groningen of ze worden bezorgd door de Quizmasters alleen in de stad Groningen.