Run4Educaided

Run4EducAIDed 2021 

Op zaterdag 5 en zondag 6 juni 2021 kun jij je beste beentje voorzetten tijdens de Run4EducAIDed. Dit jaar vindt de hardloop- en wandelwedstrijd digitaal plaats. Dit betekent dat jezelf je route en het tijdstip waarop je gaat lopen bepaalt en welke app je wilt gebruiken om je tijd vast te leggen.  

Hoe werkt het? 

Dit jaar kun je op 5 en 6 juni op een eigen moment bepalen wanneer je in actie wilt komen voor beter onderwijs in Uganda. Dit mag wandelen of hardlopen zijn via een platform naar eigen keuze. Wij adviseren je de app E-routes. Deze app kan namelijk een route van exact 5 of 10 kilometer bepalen (zie App Store of Google Play). Natuurlijk mag dit ook via een eigen gewenst app.  

Je kunt tot 7 juni 12:00 uur je tijd via een screenshot sturen naar info@educaided.org. Wij zullen alle tijden verzamelen en een ranglijst maken en deze delen via de mail en sociale media. Hiermee zijn leuke prijzen te winnen en iedereen ontvangt natuurlijk een mooie herinneringsmedaille en een T-shirt. 

Op 4 juni zul je een korte aanmoediging/warming-up video ontvangen.    

Bedrijvenloop 

Dit jaar is er ook een bedrijvenloop. Als bedrijf kun je je met groep van 5 werknemers aanmelden voor de 5 km run. Als bedrijf kom je op een uniek T-shirt te staan en zal je in de communicatie meegenomen worden als sponsor. De kosten hiervoor zijn €150,-  

Inschrijving 

Als deelnemer kun je je inschrijven voor een van de volgende onderdelen via https://run4educaided.wetickets.shop/

  • Ouder en kind run  (afstand: 1 km  - inschrijfgeld €10,-)
  • 5 km run (inschrijfgeld €15,-)
  • 10 km run (inschrijfgeld €15,-)
  • Lange afstand (afstand: zover mogelijk - inschrijfgeld €15,-)
  • 10 km wandelen (inschrijfgeld €15,-)
  • Lange afstand wandelen (afstand: zover mogelijk - inschrijfgeld €15,-) 

Prijzen

Natuurlijk mogen de prijzen niet ontbreken! Bij de ouder en kind run zullen de nummers 1,2 en 3 een prijs ontvangen. Voor de afstanden zullen alle nummers 1 een prijs ontvangen. Voor de langste afstand geldt dat de nummers 1 met de langste afstand een prijs ontvangt. Ook zal er een prijs te verdienen zijn voor de leukste foto tijdens de run. Deze kan gepost worden op Instagram of persoonlijk naar ons toegestuurd worden. 

Voor iedere deelnemer is er een medaille en maken we een speciaal T-shirt. Voor de winnaars in de verschillende categorieën is er een leuke prijs. Dit kunnen we doen dankzij onze trouwe sponsoren, zodat jullie bijdrage in zijn geheel gaat naar de onderwijsprojecten van Educaided in Uganda.   

Restitutie

We hopen hiermee een goed alternatief te organiseren en ook voor de projecten in Uganda is het van belang dat we de activiteiten in NL blijven organiseren. Mocht je een virtuele editie niet zien zitten en liever je deelname doorschuiven naar 2022 laat dan voor 28 mei weten via info@educaided.org.

Mocht je liever je geld teruggestort willen hebben dan kan dat natuurlijk, ook dan hoor ik het graag voor 28 mei met vermelding van je rekeningnummer.