Run4Educaided

Run4EducAIDed 2021

We hopen dat we dit jaar weer een groepsevenement kunnen organiseren op zondag 6 juni. Mocht het evenement fysiek niet doorgaan dan zijn we van plan om een online variant te organiseren. Indien het fysiek en online niet door kan gaan dan kun je je inschrijfgeld terugkrijgen of ervoor kiezen het te laten staan voor de editie in 2022.

Op zondag 6 juni gaan we weer in de benen voor beter onderwijs in Uganda. In de afgelopen jaren hebben we ons gefocused op projecten in Uganda. Inmiddels hebben we daar goede contacten en hebben we met eigen ogen kunnen zien hoe groot de impact is van het realiseren van projecten binnen één land. 

INSCHRIJVEN

Deelnemen kan in de volgende categorieën :
1 kilometer kidsrun, € 10,-
5 kilometer individueel, € 15,-
10 kilometer individueel, € 15,-

Je kunt je vanaf donderdag 1 oktober inschrijven via de volgende link https://run4educaided.wetickets.shop/

Schrijf je snel in want er is slechts plek voor 200 deelnemers. Online inschrijven kan tot 5 juni 17:00 uur.

Daarnaast organiseren we een bedrijvenloop. Het inschrijven van een bedrijventeam kost € 125,-. Hiervoor krijg je vermelding op de website, social media en is er na afloop een hapje en een drankje (min. 3 personen, max 5 personen). Voor aanmelding van een bedrijventeam en overige sponsormogelijkheden kun je contact met ons opnemen via run@educaided.org. Een en ander kan ook nog eens fiscaal gunstig.

Wij organiseren alles met vrijwilligers en met bijdragen van sponsoren, dus het inschrijfgeld gaat volledig naar het goede doel. 

 

Maatregelen rond COVID-19

Uiteraard treffen we tijdens de Run4EducAIDed de nodige coronamaatregelen. Samen met de gemeente Groningen geven we namelijk invulling aan het protocol van de Atletiekunie. Zo hebben we onder andere startvakken op basis van de verwachte finishtijd en 1,5 meter afstand bij de start, finish en de waterposten. 

Alle deelnemers krijgen een week voor de start een e-mail met alle nodige informatie.  

PROGRAMMA

De start is op 6 juni bij Pitch & Putt, Kardinge, Groningen.  

11:30 – 12:30 Laatste mogelijkheid voor inschrijving
12:40  Welkom
12:45  Warming up
13:00  Kidsrun
13:15  Start 5 en 10 km en bedrijvenloop
14:30  Prijsuitreiking en verloting 

ROUTE

De route kun je zien via onderstaande links. 

5 en 10 km

Kidsrun